Massagebehandlinger

Massage pakker

Alle behandlinger kan udføres hjemme hos kunden, eller i Kenneth Kloks hjem på Amager.

Full body massage

Gribeteknikkerne i denne massage inkluderer sletninger, æltning og friktion. Intensivt tryk løsner og øger blodgennemstrømningen til musklerne.

Den klassiske massage kan bruges til at slappe af og som en træthedsmassage.
Det skaber lindring selv med ensidig stress og permanent ugunstig kropsholdning.

Det øger hudens sundhed, letter smerter og hævelse, faciliterer cirkulation og rensning af toksiner og bidrager med mange fordele til at opretholde en sund krop.

Hoved-, nakke- og rygmassage

Denne massage afslapper ryggen, kæbe-, nakke- og skuldermuskler. Den er især velegnet til at reducere stress i det korte løb.

Nakke- og skuldermuskler løsnes primært ved at stryge, strække og lindre spændinger, så du kan imødekomme kravene i hverdagen med fornyet energi.

Udover rygmassagen er hovedmassagen sandsynligvis den bedst kendte og mest almindelige massageteknik. Hovedmassagen er meget fordelagtig især i perioder med stress.

Ben og fødder

Fodmassage med zoneterapi er en ca. 5000 år gammel behandlingsmetode, der udøves ved hjælp af trykpunkter. Den er kendt fra Indien og Kina.

Stukturer, led, organer, hormonkirtler osv. findes i fødderne.

Ved hjælp af fodreflekszonemassage aktiveres disse, og potentielle blokeringer nås. Hele kroppen stimuleres, og fødderne oplever en behagelig afslapning.

Aroma olie massage

Aroma olie massage er en full body massage med essentielle olier. Gribeteknikkerne kommer fra klassisk massage.

En baseolie er beriget med essentielle olier og dermed skræddersyet til dine behov. Disse olier kan have en afslappende, harmoniserende eller stimulerende virkning.

Den aromatiske olie massage tilbyder afslapning i nervesystemet og i musklerne og udgør den perfekte forkælelse.

Prissætning